Natur pileći batak i karabatak

Natur pileći batak i karabataka

Natur pileći batak i karabatak

Pileći batak i karabatak je vrlo mekan i sočan komad crvenog pilećeg mesa koji je savršeno hrskav nakon pečenja na roštilju ili u rerni. Začinite meso pre pripreme ili ga marinirajte preko noći, kako bi se ukusi marinade dobro upili u meso i dali jelu poseban pečat.

 

Savet za pripremu

Pileći batak i karabatak  dobro operite a potom  meso osušite kuhinjskim ubrusom. Rasporedite meso u tiganju ili  pekaču, prilikom pripreme,  tako da postoji dovoljan razmak između komada, na taj način će se meso dobro ispeći sa svih strana, a korica će biti savršeno hrskava.

Recepti Novo!

Natur Premium zagotavlja, da je piščančje meso kakovostno. Izberite odlične piščančje jedi, ki prijajo ob vseh priložnostih.