Kremasta čorbica sa piletinom i crnim pirinčem
Ja bih je nazvala i „najkremastijom“ pilećom čorbom – za šta su zaslužni maslac & pavlaka.
Ako vam nije do klasične pileće supice s rezancima, ili više niste raspoloženi za „blender“ verzije pilećih čorbica - onda svakako ovo isprobajte!
Kremasta čorbica sa piletinom i crnim pirinčem
Ja bih je nazvala i „najkremastijom“ pilećom čorbom – za šta su zaslužni maslac & pavlaka.
Ako vam nije do klasične pileće supice s rezancima, ili više niste raspoloženi za „blender“ verzije pilećih čorbica - onda svakako ovo isprobajte!
Postupak pripreme
Tips& Tricks
Pre sipanja bujona, povrće ispržite potpuno – da bude baš meko.
Nakon što sipate supu, a pre dodavanja piletine i pirinča - kuvajte što duže, da čorbica postane kremasta i pre dodavanja pavlake.
Recept @vitkigurman