Pečeno pile sa pomorandžom i vlašcem
U saradnji sa Mini Chef kuhinjom donosimo recept za pečeno PP pile sa pomorandžom i vlašcem. Potrebno vam je tek nekoliko sastojaka za rumeno i sočno pečeno pile u kojem će uživati svi ukućani.
Pečeno pile sa pomorandžom i vlašcem
U saradnji sa Mini Chef kuhinjom donosimo recept za pečeno PP pile sa pomorandžom i vlašcem. Potrebno vam je tek nekoliko sastojaka za rumeno i sočno pečeno pile u kojem će uživati svi ukućani.
Postupak pripreme
- Pile operite, osušite te dobro posolite krupnom solju spolja i iznutra. Možete staviti i malo sveže mlevenog bibera.
- Pomorandžu isecite na pola i stavite u unutrašnjost pileta.
- Zagrejte rernu na 180 °C, te pecite 60 minuta pod poklopcem nakon toga izvadite pile i pomorandžu koja se pekla zajedno s njim i iscedite po piletini. Vratite u rernu kojoj ćete pojačati temperaturu na 200 °C i peći cca 20/25 min.
- Pustite da odstoji 10-ak minuta te servirajte i uživajte u konzumaciji.
Prijatno.
Recept by: Sport Educa